Adolescenti si Apa Vie

Trecerea apei prin Filtrul de apa vie GAV,are un efect deosebit asupra starii de sanatate a adolescentilor aflati in plina dezvoltare. Apa vie obtinuta cu ajutorul Generatorului de apa vie GAV, incarca energetic apa, oxigeneaza apa, creste capacitatea apei de a se autocurata, creste capacitatile antibacteriene ale apei si cel mai important lucru restabileste structura apei la structura apei de ghetar.

 

Toate aceste rezultate obtinute prin filtrarea apei cu ajutorul filtrului GAV, au urmatoarele efecte pozitive asupra corpului si dezvoltarii bebelusilor, copiilor, tinerilor si adolescentilor :

  • Previne si reduce aparitia cosurilor sau acneei. Acneea sau cosurile apar din cauza accelerarii metabolismului organismului adolescentului in crestere ceea ce duce la eliminari mai abundente prin piele. Drept urmare porii pielii daca nu sunt curatiti la timp atunci se astupa, ceea ce duce la aparitia cosurilor sau acneei propiu-zise. Pentru a se evita sau preveni acneea sau cosurile se recomanda a se spala fata o data pe zi dimineata sau o data la doua zile fata cu sapun (sau sampon la cine sapunul usuca pielea prea tare) si cu apa vie obtinuta cu Generatorul De Apa Vie. Pielea fetei la unii se ingrasa mai repede la altii mai incet. La fel se recomanda spalarea parului o data la 3 zile. Parul e bine sa fie spalat nici prea des nici prea rar. Daca parul se spala prea des atunci se usuca pielea capului, ceea ce duce la aparitia matretii. Daca parul se spala prea rar atunci grasimea din par se „prelinge” pe fata ceea ce stimuleaza aparitia cosurilor sau acneei.
  • Adolescenti si apa vie o prietenie vesnica

Lasă un răspuns

Translate »
Suna Acum