Tratamente naturiste cu apa vie gav

           Tratamente naturiste cu diferite tipuri de apa inclusiv si apa vie GAV.

 • profilaxia si tratarea ulcerului la stomac (profilaxia si tratarea ulcerului gastric, ulcer stomacal) – primul ciclu de tratament dureaza 5 – 6 zile. Aciditatea scade din ziua a 2-a. In ziua a 4-a se observa ameliorari simtitoare. Dupa o mica pauza se va face al doilea ciclu de tratament. Per toatal sunt necesare 24-27 zile pentru tratarea completa a bolii fara efecte secundare negative asupra celorlalte organe.
 • profilaxia si tratamentul ulcerului duodenal – primul ciclu de tratament dureaza 6 – 7 zile. Durerile scade din ziua 3 a tratamentului. Aciditatea scade din ziua a 2-a. Ameliorari esentiale incepind cu ziua 5 a tratamentului. Dupa o mica pauza se va prelungi tratamentul pentru evitarea recidivei. Partea a doua a tratamentului va consta din intarirea sanatatii intregului organism. La fel se va pune accent pe marirea imunitatii organismului.
 • profilaxia si tratarea colecistitei / profilaxia si tratarea inflamarii vezicii biliare – partea intiia a tratamentului dureaza 5 zile. Dispar durerile din regiunea inimii, durerile abdomenului si durerile de spate localizate de obicei in regiunea omoplatului drept. Dispare gustul de fiere (jigareala) din cavitatea bucala. Dispare senzatia de voma. Partea a doua a tratamentului se efectuiaza dupa o mica pauza de citeva zile. Accentul se face pe detoxifierea organismului si intaririi ficatului. La fel se va pune accent pe ameliorarea starii generale de sanatate si intarirea imunitatii organismului.
 • profilaxia si tratarea eroziunii fusului uterin – eroziunea fusului uterin necesita un tratament de 4 – 5 zile. In ziua 3 – 4 semnele eroziunii uterine sunt slab vizibile. Tratamentul va fi prelungit pina la disparitia completa a semnelor eroziunii. La fel se va pune accent pe ameliorarea starii generale de sanatate si intarirea imunitatii organismului.
 • profilaxia si tratarea eczemelor si pecinginelor – Pecingine (Impetigo) – piodermita streptococica – dermatita – tratamentul dureaza 7-8 zile. Zonele de piele afectate in ziua 4 – 5 sunt deja in etapa finala a tratamentului. In faza a doua a tratamentului punem accent pe deparazitarea organismului si intarirea sanatatii generale prin inarirea imunitatii.
 • profilaxia si tratarea indigestiilor, profilaxia si tratarea tractului gastro-intestinal – tratamentul gastro-intestinal tine 20 de zile. Ameliorarile de sanatate se simt din ziua 2. Pielea pacientului devine mai sanatoasa la culoare. Creste pofta de mincare. In ziua 14-17 practic dispar toate problemele de digestie sau cele legate de tractul gastro-intestinal.
 • tratarea acneelor, tratarea cosurilor / profilaxia si tratarea exfolierii pielii / reducerea ridurilor – tratamentul se poate produce si in conditii casnice fara intreruperea activitatilor cotidiene. Dupa 3 – 4 zile de proceduri curative pielea devine mai moale. Pielea se netezeste. Dispar excoriatiile, juliturile, jupuiturile, zdreliturile, zgaibele. Acneea dispare. Dispar cosurile. Exfolierea pielii dispare. Daca tratamentul se prelungeste scade adincimea ridurilor de pe fata. E posibila chiar disparitia ridurilor.
 • profilaxia si tratarea stomatitei – tratamentul stomatitei tine 4 – 5 zile. Procedurile curative se pot face si in conditii casnice fara a se intrerupe activitatea cotidiana. Stomatita simptomatic dispare din primele 2 -3 zile. Se va stabili un mod de alimentare sanatos si se va revizui modul de viata. Se va pune accent pe intarirea imunitatii organismului.
 • profilaxia si tratamentul bolilor de pancreas / tratarea diabetului zaharat / tratarea pancreasului – tratarea bolilor de pancreas in deosebi diabetul zaharat (diabetul zaharos) necesita ingrijiri permanente. Tratamentul se va intrerupe periodic. In conditii de casa fara intreruperea activitatilor cotidiene la prescriptia medicului tratamentul poate dura 3 – 6 luni pina la insanatosirea completa. Pe perioada tratamentului incomoditatile legate de pancreas se micsoreaza in intensitate chiar din primele 3 – 4 zile. Pe perioada tratamentului se va face detoxifierea organismului si in particular detoxifierea ficatului. La fel se va pune accent atit pe intarirea imunitatii la boli cit si pe ameliorarea sanatatii complete a organismului.
 • profilaxia si tratarea dilatarii venelor si a fisurilor / ranilor sangerinde – tratamentul dilatarii venelor se poate executa in conditii casnice fara intreruperea activitatilor cotidiene obisnuite. Durata tratamentului va fi de 7 zile. Ameliorarile se observa din primele doua zile de proceduri. Durerile scad in intensitate. Discomfortul de la nivelul locului afectat dispare si el. Se pune accent pe intarirea imunitatii organismului.
 • tratamente radiculita, tratare reumatism / profilaxie radiculita si reumatism – partea intia a tratamentul radiculitei dureaza 7 zile. Durerile de la nivelul incheieturilor afectate dispar din primele 1 – 2 zile. Partea a doua a tratamentului va consta in stabilirea si inlaturarea carentelor organismului. Se va intari sanatatea generala a organismului uman.
 • tratatarea psoriasis (psoriazis) , pecingine cu solzi, chelbe, lichen – treatment psoriasis e mai anevoios decit in cazul altor deficiente de sanatate. Tratamentul psoriasis poate dura de la 2 la 3 luni. Din ziua 5 – 6 locurile afectate de psoriasis, chelbe sau lichen incep sa se curete. Incep sa apara portiunile de piele roza. Treptat chelbea si lichenul dispar complet. Tratamentele pentru psoriasis, chelbe si lichen se fac in citeva cicluri pina la restabilirea completa a sanatatii. Se face accent pe intarirea imunitatii organismului. In dependenta de caz va fi aplicat tratament complex. Tratamentul nu e extenuant ci dimpotriva invigorant.
 • profilaxia si tratarea bolilor respiratorii acute, racelilor in perioada epidemiilor – tratarea bolilor respiratorii si racelilor se poate face in conditii de casa fara shimbarea radicala a modului de viata. Tratamentul tine 2 – 3 zile. Chiar din prima zi se observa efectele benefice ale tratamentului. Dispare oboseala cauzata de boala. Creste rezistenta la epidemie a organismului.
 • profilaxia si tratarea oboselii cronice, sporirea capacitatii de munca, imbunatatirea starii generale a organismului – tratamentul se poate face in conditii de casa fara a fi modificat prea mult programul zilei. Durata tratamentului e de 3 – 4 zile. Efectele benefice se simt din ziua 1 -2 a tratamentului. Starea generala a organismului se imbunatateste.
 • profilaxia lipsei de somn – tratarea sau mai bine zis imbunatatirea calitatii somnului presupune un ciclu de proceduri de 3 – 4 zile. Sanatatea somnului creste. Scade sforaitul. Insomniile practic dispar.
 • profilaxia iritabilitatii sporite, scaderea irascibilitatii la situatiile de stress – tratarea iritabilitatii si tratamentrul stressului presupune proceduri de tratament naturist pe baza de apa cu durata 3 – 4 zile. Incepind cu ziua 2 a tratamentului iritarea de la stress scade.
 • tratamente raceala la nivelul gitului – apa vine in ajutor si la racelile de la nivelul gitului. Folosind tratamentul cu dozare stricta pe baza de apa timp de 2 – 3 zile se inlatura complet raceala. Dispar durerile gitului. Mobilitatea gitului creste. Se imbunatateste starea generala a sanatatii.
 • tratamente naturiste rani, taieturi, vinatai, zgirieturi (tamaduirea ranilor, taieturilor, zgirieturilor) – durata tratamentului e de 3 – 4 zile. Apa special prelucrata isi face efectul din zilele 2 – 3 a tratamentului. In ziua a 4 -a ranile sunt practic cicatrizate complet.
 • profilaxia si tratarea diareei – tratarea diareei tine 1 zi. Deshidratarea organismului se opreste.
 • profilaxia si tratarea poliartritei, artritei, osteohondroza – durata tratamentului e de 25 -27 de zile. Procedurile se pot efectua fara modificare radicala a programului zilei obisnuit. Folosind apa special tratata durerile de la nivelul incheieturilor trec. Datorita apei special tratate se va imbunatati somnul si starea generala a sanatatii organismului.
 • tratarea tensiunii scazute – tratarea tensiunii scazute se efectuiaza cu apa special preparata. Durata tratamentului e de 3-4 zile. Din ziua 2 – 3 tensiunea se normalizeaza. Sanatatea sporeste.
 • tratarea tensiunii marite – folosindu-se apa special preparata (apa e preparata diferit de la caz la caz) se efectuiaza propriu-zis tratarea tensiunii marite. Tratamentul dureaza 3-4 zile. Din ziua 2 – 3 a tratamentului tensiunea se normalizeaza. Sistemul nervos e mai calm.
 • tratament pentru umflarea picioarelor sau mainilor – tratamentul umflarii picioarelor sau miinilor tine 3 – 4 zile. Incepind cu ziua a 3-a de tratament se imbunatateste starea de sanatate si umflarea scade pina la disparitia completa.
 • profilaxia si tratamentul arsurilor – terapia arsurilor tine 5 zile. Incepind cu ziua a 3-a arsurile incep sa se inchida. In ziua a 5-a a tratamentului arsurile practic sunt inchise complet.
 • profilaxia paradontozei si tratarea durerilor de dinti – in majoritatea cazurilor durerea de dinti dispare imediat. Paradontoza treptat, timp de 7 zile se trateaza.
 • indepartarea tartrului pe dinti – tartrul dentar dispare daca sunt urmate indicatiile noastre. Indepartarea tartrului de pe dinti se face in conditii de casa fara proceduri neplacute.
 • profilaxia si tratarea constipatiilor frecvente – constipatia e un fenomen foarte daunator pentru sanatate. E foarte bine masa fecala sa fie eliminata zilnic din organism. In caz contrar are efect toxic asupra singelui ceea ce in timp poate duce la o gama foarte larga de boli incepind cu ficatul si terminind cu calitatea vederii. Constipatia se trateaza timp de 2 zile atit la maturi cit si la copiii mici.
 • profilaxia mirosului urat al picioarelor – terapia pentru mirosul urit al picioarelor dureaza 3 zile. Mirosul picioarelor dispare incepind cu ziua a 2 – a. Transpiratia picioarelor scade.
 • profilaxia si tratarea galbinarelor / icterului (tratament icter si galbenari) – terapia pentru galbenari si icter dureaza 4 zile. Pentru a se intari efectul tratamentului se mai poate prelungi inca 2 – 3 zile.
 • profilaxia si tratarea hepatitei – tratamentul pentru hepatita dureaza 5 zile. Incepind cu ziua a 3-a se restabileste culoarea sanatoasa a obrajilor si se restabileste pofta de mincare. Pentru a se intari efectul tratamentului procedurile se mai pot continua timp de 2 -3 zile.
 • profilaxia lipsei poftei de mincare / profilaxia apetitului scazut – pofta de mincare se restabileste timp de 3 zile tratament pentru dezinterie – tratamentul pentru dezinterie dureaza 1 zi.
 • profilaxia si tratarea diatezelor – tratamentul diatezei dureaza 3 zile.
 • profilaxia si tratarea gripei – tratamentul gripei dureaza 2 zile.
 • profilaxia si tratarea micozei / micozelor – tratamentul pentru micoza dureaza 5 zile. Pentru a se intari efectul se mai poate prelungi tratamentul antimicotic inca 2 zile.
 • profilaxie / tratarea durerilor de cap – in majoritatea cazurilor durerile de cap le tratam in mai putin de 40 – 50 de minute. Oricum se recomanda o consultatie pentru a se stabili cauza durerilor de cap pentru a o inlatura.
 • profilaxia / tratarea ranilor purulente, tratarea fistulelor, tratarea ranilor postoperatorii, profilaxia si tratarea plagilor trofice, profilaxia si tratarea abceselor – ranile se curata si incep sa se prinda. In 4 – 5 zile ranile se ichid complet. Tratamentul pentru plagi trofice dureaza mai mult.
 • tratarea herpesului – tratamentul pentru herpes dureaza 3 – 4 zile. Mancarimea si senzatia de usturime dispare chiar din primel 3 -4 ore de la inceperea tratamentului.
 • profilaxia si tratarea hemoroizilor si fisurilor anale / ale orificiului anal – tratamentul pentru hemoroizi dureaza 4 -5 zile. In timpul tratamentului se va evita folosirea mincarurilor picante. La fel se va evita mincarea prajita.
 • tratarea gastritei – tratamentul pentru gastrita dureaza 4 -5 zile. Scade aciditatea din stomac. Creste pofta de mincare si starea generala de sanatate.
 • tratament inflamare intestin gros / profilaxia si tratarea colitei – tratamentul pentru inflamarea intestinului gros dureaza 4 – 5 zile. Durerile cauzate inflamarii intestinului gros dispar din ziua a 2-a. Prima zi se va renunta la mincare.
 • tratarea inflamarii ficatului – tratamentul pentru inflamara ficatului dureaza 4 zile. Durerile din cauza inflamarii ficatului dispar din primele 2 zile. Procesul de inflamare a ficatului se opreste si ficatul se restabileste.
 • tratarea astmului bronsic (bronsic), tratarea bronsitei – tratamentul pentru astm si bronsita dureaza 5 zile pina la insanatosirea completa.
 • tratarea durerilor la nivelul incheieturilor miinilor si picioarelor.
 • profilaxia si tratarea depunerilor de saruri – tratamentul pentru depunerile de saruri dureaza 3 – 4 zile. Durerile dispar din primele 2 zile.
 • tratarea anginei si catarului cailor respiratorii superioare, tratarea bolilor respiratorii acute – febra scade din prima zi. Tratamentul dureaza 3 zile sau chiar mai putin.
 • profilaxia si tratarea alergiilor – tratamentul pentru alergii dureaza 3 -4 zile.
 • profilaxia si tratarea adenomului de prostata – tratamentul adenomului de prostata dureaza 8 zile. Pentru a se intari efectul se poate repeta ciclul de tratament.
 • tratarea problemelor de potenta (tratament deficiente medii si minore) – tratamentul problemelor de potenta dureaza 3 – 4 zile. Se recomanda si o perioada profilactica de 14 zile.
 • In cazul multor alte boli se poate obtine imbunatatirea starii generale a pacientului sau chiar tratarea completa
 • Sa fiti sanatosi !

Lasă un răspuns

Call Now ButtonSuna Acum
Translate »