Bebelusii si Apa Vie

Trecerea apei prin Filtrul de apa vie GAV,are un efect deosebit asupra starii de sanatate a nou nascutilor, aflati la inceputul  dezvoltarii. Apa vie obtinuta cu ajutorul Generatorului de apa vie GAV, incarca energetic apa, oxigeneaza apa, creste capacitatea apei de a se autocurata, creste capacitatile antibacteriene ale apeisi cel mai important lucru restabileste structura apei la structura apei de ghetar.

Toate aceste rezultate obtinute prin filtrarea apei cu ajutorul filtrului GAV, au urmatoarele efecte pozitive asupra corpului si dezvoltarii bebelusilor.

Scade posibilitatea si frecventa aparitiei iritatiei de scutec , iar in cazul in care totusi apare faciliteaza vindecarea ei foarte rapida.
Imbaierea bebelusilor in Apa Vie inainte de culcare le reduce agitatia inainte de culcare si le induce o stare de liniste , ceea ce va conferi atat bebelusului cat si parintilor un somn linistit.
Apa vie creste elasticitatea pielii bebelusului si ajuta la hidratarea ei atat din interior cat si din exterior.
In cazul bebelusilor este recomandat ca apa care este folosita la prepararea hranei lui sa fie trecuta prin filtrul de apa vie GAV , chiar daca este apa plata sau apa special imbuteliata pentru bebelusi.
Apa vie obtinuta cu ajutorul GAV , asigura si linistea parintilor indirect prin cele prezentate mai sus . Un somn linistit al bebelusului un somn linistit al parintilor.

Translate »
Suna Acum